en
  • Φαγητά
    • Ορεκτικά
    • Πρώτο πιάτο
    • Κυρίως πιάτο
    • Σούπες
    • Πίτες – πιτάκια
    • Όσπρια
    • Ζυμαρικά
    • Σάλτσες
  • Σαλάτες
    • Dips – Αλοιφές
    • Με λαχανικά
    • Με όσπρια
    • Με ψάρι
  • Γλυκά
    • Κέικ
    • Σοκολάτα
    • Κρέμες
    • Τούρτες – τάρτες
    • Φρουτογλυκά
    • Μαρέγκες
    • Μπισκότα
    • Νηστίσιμα
  • Ποτά
    • Ζεστά ροφήματα
    • Με αλκοόλ
    • Χωρίς αλκοόλ
  • Διάφορα
    • Με λίγες θερμίδες
    • Νηστήσιμα
    • Πρωινό
    • Συνοδευτικά
    • Πως φτιάχνεται
    • Χωρίς γλουτένη
    • Ψωμί
  • Γιορτινά
    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Γενέθλια
    • Χριστουγεννιάτικα
    • Δεκαπεντάυγουστος
    • Πασχαλιάτικα
    • Καθαρής Δευτέρας
Lena's Fusion Cooking
  • ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ
  • LENAFUSION στα MEDIA
  • ΣΧΕΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΦΙΛΩΝ

Οι κεφτέδες του Φώτη

Υλικά:

keftes1α Μισό κιλό κιμάς, 1 αβγό, αλάτι, πιπέρι, 3 φέτες ψωμί, λίγο ξύδι, λάδι μαϊντανό, λίγη μουστάρδα

Διαδικασία

Βάζω το ψωμί να μουσκέψει σε λίγο νερό.

Στρώνω αντικολλητικό χαρτί στο ρηχό ταψί του φούρνου. Πλάθω τον κιμά και προσθέτω ξύδι.

Στο μεταξύ χτυπάω στο μούλτι το ψωμί στραγγισμένο, τον μαϊντανό, το αυγό και τη μουστάρδα. keftes2a keftes3α Ενώνω με τον κιμά, προσθέτω αλάτι, πιπέρι και ζυμώνω. keftes5a keftes6a Βάζω στον φούρνο σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά.

Έτοιμα!

(Visited 255 time, 1 visit today)
  • 24 Φεβρουαρίου 2015

Stay in Touch




or

Pinterest

  • Rose Bouquet Cake
  • Black Forrest by
  • Το κάροτ
  • Andie's African
  • Mary Berry triffle
  • Tsoureki bread
  • Hazelnut cake
  • Rose decorated cake
  • Birthday cake
  • Corgette muffins
Follow Me on Pinterest

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ…

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

  • viber_image_2022-03-04_16-42-48-758Μια πίτα, μια πιτούλα Πότε καταλαβαίνεις πώς γίνεται το μαλακό, εύπλαστο, ζωντανό ζυμάρι που…
  • kormos3Το γλυκό της 25ης Μαρτίου Κάθε φορά, δυο μέρες πριν τη γιορτή, ανοίγω το τετράδιο…
  • 278454881_2278317448984201_1415271581682708691_nΠασχαλινά Τσουρέκια Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Καλό Πάσχα σε όλους. Επειδή είμαι πολύ…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ:

myTaste.gr

copyright © 2014 lenafusion. All rights reserved.

website designed by