Επιστροφή στην ιστορία
Σαλάτα μαρούλι-καρότο
Θα χρειαστούμε
- ½ μαύρο σγουρό μαρούλι και το 1/3 από 1 πράσινο σγουρό μαρούλι ψιλοκομμένα
- λεπτοκομμένες ροδέλες 2 καρότων
- λίγες λεπτές λωρίδες κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης
- 75 γρ. γραβιέρα Μυτιλήνης ή Dolce Provolone (γλυκιά γεύση και στα δύο) σε κυβάκια
- παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι καλής ποιότητας και λίγο λεμόνι
Διαδικασία
Όλα μαζί τα ανακατεύουμε απαλά και προσθέτουμε το λαδόξυδο λίγο πριν το σερβίρισμα. Δε βάζω στη σαλάτα μου αλάτι και πιπέρι, αν και μπορεί να προστεθεί. Πασπαλίστε με φυλλαράκια φρέσκιας μαντζουράνας ή λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι.
(Visited 131 time, 1 visit today)