Επιστροφή στην ιστορία

Ελαφρά κρύα Σάντουιτς

sandwich 2 lenafusion.gr

Θα χρειαστούμε

Ψωμί του τοστ χωρίς την κόρα, μαύρο και λευκό Μαλακό βούτυρο ή μαργαρίνη για άλειμμα όλων των συνδυασμών Τα αλλαντικά θα τα αγοράσετε από το σουπερμάρκετ αλλά αν έχετε φέτες από ψητό μοσχάρι κατσαρόλας, ή ψητό χοιρινό κατσαρόλας θα δώσουν μια άλλη γεύση στα σάντουιτς!
  • Μοσχάρι, horseradish, κάππαρη, ανάμικτη σαλάτα με ρόκα, μαρούλι, λόλα
  • Ζαμπόν, μουστάρδα Dijon, ανάμικτη πράσινη σαλάτα
  • Κασέρι cheddar, πίκλες (αγγουράκι τουρσί ή Branston mild pickle), ανάμικτη πράσινη σαλάτα
  • Χούμους, καρότο τριμμένο και πράσινες ελιές
  • Και αν τολμάτε, σερβίρετε σε ελληνικούς ουρανίσκους τον παρακάτω συνδυασμό που αποτελεί μια παραξενιά των Άγγλων, που βέβαια δεν αρέσει σε όλους: κλασικό cucumber sandwich: πολύ λεπτές μακρόστενες  φέτες αγγουριού, στεγνωμένες πολύ καλά σε πετσέτα με τριμμένο, φρέσκο μαύρο πιπέρι και βούτυρο)

Όσοι τα δοκίμασαν, ξετρελάθηκαν. Και σας προτείνω να σερβίρετε μια ποικιλία από σάντουιτς.

Ετοιμάστε τα σάντουιτς, βάλτε τα το ένα πάνω στο άλλο, εναλλάξ μαύρο με άσπρο ψωμί και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε τα στη μέση και κατά μήκος. Στερεώστε τα με 2 ξυλάκια για σουβλάκια και προσφέρετε μια ποικιλία από 4 μισά σάντουιτς για τον καθένα.

Η σαλάτα horseradish είναι αλοιφή με ρεπάνι και μπαχαρικά, θα τη βρείτε έτοιμη στα σουπερμάρκετ. Συνοδεύει πολύ ωραία τα ψητά ψάρια. Σπιτική συνταγή θα σας δώσω πολύ σύντομα! Αντί για αγγουράκι τουρσί, δοκιμάστε την έτοιμη σάλτσα πίκλες με την παραπάνω ονομασία που περιέχει κουνουπίδι, καρότα, γογγύλια σε ξύδι και μαύρη ζάχαρη. Ταιριάζει πολύ με κίτρινα τυριά και είναι must για τα αγγλικά σάντουιτς!
(Visited 315 time, 1 visit today)
Τσιπς Λαχανικών
Το Coffee Cake της Ιβάνας